Експерти порадили купувати автомобілі з пробігом

Фахівці інформаційного агентства Associated Press повідомляють, що на даний момент вторинний автомобільний ринок Сполучених Штатів буквально наводнили старі автомобілі з низьким пробігом, пише gogetnews.info.

Експерти впевнені, що саме зараз покупцям варто задуматися про покупку автомобіля з пробігом.

Повідомляється, що на сьогоднішній день на вторинному ринку Сполучених Штатів фіксується велика кількість пропозицій про продаж преміальних хетчбеків Infiniti Q50s. Експерти пояснюють це тим, що в 2014 році в лізинг були реалізовані більше 28 000 таких автомобілів, а на сьогоднішній день термін оренди закінчився.

Примітно, що в 2014 році більше 75% всієї реалізації Infiniti Q50s довелося на лізинг. Infiniti – не єдина компанія, яка зіткнулася з перенасиченням старих автомобілів. Повідомляється, що в 2017 році термін оренди завершиться в загальному в 3 500 000 автомобілів, які будуть доступні для покупки за істотно зниженою ціною.

Варто відзначити, що дана ситуація може також привести до зниження ціни на нові автомобілі, так як вони просто можуть не витримати конкуренції з уживаними моделями з низьким пробігом. Крім цього, через високий попит на кросовери і позашляховики повинна бути знижена вартість седанів.


Не пропустіть