Hyundai випустить два нових кросовера до 2020 року

Південнокорейський бренд випустить маленький позашляховик A-класу і велику трирядну модель, яка стане на сходинку вище Santa Fe

Компанія Hyundai збирається до 2020 р випустити два нових кросовера – маленький і великий. Про це було оголошено в Сеулі в рамках прем’єри моделі Kona, повідомляє видання Autocar.

«Ми плануємо до 2020 року розробити позашляховик А-класу, який стане на сходинку нижче за модель Kona. Крім того, до цього ж часу у нас з’явиться флагманський кросовер, який виявиться більше моделі Santa Fe. Ми хочемо мати повноцінну лінійку SUV, щоб відповідати всім запитам наших клієнтів», – пояснив представник південнокорейської компанії.

Передбачається, що маленький кросовер буде користуватися популярністю на ринках, що розвиваються, включаючи Індію. Великий позашляховик Е-сегмента планується продавати в Європі і Північній Америці.

У вівторок, 13 червня, компанія Hyundai офіційно представила новий глобальний кросовер Kona, який зможе скласти конкуренцію Mazda CX-3 і Nissan Juke. Довжина машини становить 4165 мм, а ширина – 1800 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 2600 міліметрів.