Toyota представила пікап Hilux у виконанні Special Edition (Фото)

Toyota готує до дебюту пікап Hilux у виконанні Special Edition, презентація моделі відбудеться на виставці комерційних автомобілів в Бірмінгемі. Новинка отримала новий стайлінг-пакет з чорного глянсового пластика і розширений пакет опцій Toyota Safety Sense.

Дизайн спецверсії Hilux відрізняється іншою рамкою решітки радіатора, вставками в ніші для протитуманок, накладками на задній бампер і спеціальними 18-дюймовими колісними дисками іншого малюнка. Також відзначимо, що корпуси дзеркал заднього виду і ручки дверей отримали чорний колір.

Інтер’єр пікапа також виконаний в темній колірній гамі, виділяються декоративні вставки типу Piano Black в дверних панелях, на центральній консолі, рульовому колесі і важелі перемикання передач. При запуску двигуна на центральному моніторі відображається напис «Special Edition», а на ключі запалювання нанесено зображення силуету автомобіля.

Hilux Special Edition отримала розширений список систем активної безпеки Toyota Safety Sense, куди входять система попередження про можливе зіткнення, в тому числі з велосипедистами в денний і нічний час доби, адаптивний круїз-контроль, система стеження за дорожніми знаками, система утримання автомобіля в смузі руху, а також система екстреного гальмування.

На європейському ринку продажі новинки почнуться в серпні цього року.


Не пропустіть