Українські військові отримали нову партію бронетранспортерів (фото)

Чергову партію бронетранспортерів БТР-4Е передало Міністерству оборони Харківське конструкторське бюро з машинобудування (ХКБМ), що входить до складу ДК «Укроборонпром».

Про це повідомила прес-служба державного концерну на своїй сторінці у Facebook.

Бронетранспортери укомплектовані кулеметами виробництва київського державного підприємства «Маяк», який є співвиконавцем державного контракту й нещодавно відновив свою роботу після майже дворічного простою.

#madeinUOP ⚡️Передали до українського війська 4 бронетранспортера БТР-4Е від Харківського конструкторського бюро з…

Publiée par Державний концерн "Укроборонпром" sur Jeudi 2 juillet 2020

Нагадаємо, БТР-4 «Буцефал» — повнопривідний восьмиколісний бронетранспортер (БТР) з колісною формулою 8х8, розроблений в Україні Харківським конструкторським бюро з машинобудування (ДП ХКБМ), виготовляється на заводі імені Малишева.

БТР-4 «Буцефал» призначений для транспортування бійців механізованих підрозділів та вогневої підтримки в бою. БТР використовують для оснащення підрозділів, здатних вести бойові дії в різних умовах, зокрема в умовах застосування противником зброї масового ураження. БТР може бути базовою машиною для оснащення спеціальних підрозділів швидкого реагування і морської піхоти. БТР-4 може виконувати поставлені завдання цілодобово, в різних кліматичних умовах, на дорогах з різним покриттям і в умовах повного бездоріжжя. Діапазон робочих температур повітря від −40 до +55 °C.


Не пропустіть