Нацгвардія отримала партію бронемашин “Новатор” (Фото)

У п’ятницю, 26 лютого, Національній гвардії України передано партію спеціалізованих броньованих автомобілів “Новатор”, виготовлених КВП “Українська бронетехніка” в рамках державного контракту. Машини виготовлені відповідно до умов укладеного контракту згідно з технічним завданням замовника.

Про це повідомляє видання Автоцентр.

Процедура передачі відбулася на технічній базі “Української бронетехніки” у Нових Петрівцях за участю генерального директора компанії Владислава Бельбаса.

“Для нас передача замовлення силовим відомствам України – урочиста подія. З одного боку, затребуваність наших машин свідчить про їхню надійність, функціональність і відповідність вимогам до колісної броньованої техніки, що експлуатується в НГУ і ЗСУ. З іншого, кожна партія підвищує обороноздатність українського війська. Пишаємося тим, що броньована техніка нашого підприємства рятує життя захисників України”, –зазначив пан Бельбас.

За рахунок оптимізації виробничих процесів команді “Української бронетехнік” вдалося досягти економії коштів, які – за домовленістю з Нацгвардією – будуть використані для виготовлення додаткового бронеавтомобіля «Новатор» в рамках діючого державного контракту.

Нагадаємо, що поточна партія бронемашин є вже третьою, виготовленою в інтересах Національної гвардії України. Попередній контракт з НГУ було виконано у травні 2020-го, коли “Українська бронетехніка” за рахунок оптимізації виробничих процесів поставила замовникові на одну одиницю техніки більше, аніж передбачалося контрактом.


Не пропустіть