На базі Ford F550 створено унікальний броньовик Atlas APC (Фото)

Американська компанія Goat Tactical здивувала громадськість, анонсувавши випуск свого нового продукту – броньованого транспортера Atlas APC. Цей унікальний автомобіль, розроблений на основі платформи Ford F550, зберігає відмінні характеристики і захист, характерні для його військового прототипу Oshkosh Defense JLTV. Однак, на відміну від свого військового варіанту, Atlas призначений для використання на цивільних дорогах.

Цей броньований гігант привертає увагу своїм вражаючим зовнішнім виглядом і високим рівнем безпеки, завдяки балістичній сталі класу B6, захисним замкам та міцним вікнам. Моторна установка, яку забезпечив Ford, здатна забезпечити високий рівень потужності – 330 кінських сил і 1017 Нм крутного моменту, дозволяючи Atlas розвивати швидкість до 145 км/год та мати запас ходу до 644 км.

Цей броньований транспортер отримав багате внутрішнє оформлення, включаючи шкіру та освітлення на 360 градусів, дозволяють кожному клієнту створити унікальний автомобіль. Ціна за таку ексклюзивність стартує з 395 000 доларів, враховуючи різноманітні налаштовувані опції, що дозволяють зробити Atlas APC справжнім об’єктом пишності та сили.


Не пропустіть