Відомий фонд передав в ЗСУ партію культових британський позашляховиків (Фото)

Фонд «Повернись живим» та Tabletki.ua передали бойовим медикам 93-ої окремої механізованої бригади «Холодний Яр» сім спеціально обладнаних кейсеваків у рамках проєкту «Hope Wheels». Ці підрозділи постійно перебувають на передовій на сході України.

Про це розповідає MMR посилаючись на портал фонду.

Кейсеваки, придбані за зібрані 20 937 300 грн, оснащені необхідним медичним та технічним обладнанням, а також засобами РЕБ. Це робить їх надійними для евакуації поранених у складних умовах війни, коли евакуація може тривати від 2 до 12 годин і довше.

Автомобілі Toyota Land Cruiser 78 допоможуть медикам дістатися до віддалених ділянок фронту завдяки своїй високій прохідності та швидкості. Вони були переобладнані для надання медичної допомоги та оснащені раціями і засобами РЕБ для захисту медиків.

Вибір Toyota Land Cruiser 78 був зроблений на основі консультацій з бойовими медиками та експертами ЗСУ, завдяки їхній надійності та здатності працювати в умовах бездоріжжя.

Обраний Toyota Land Cruiser 78 відомий своєю витривалістю та здатністю пересуватися по важкопрохідних місцевостях. Оснащений 4,2-літровим дизельним двигуном 1HZ, який розвиває потужність 131 кінську силу та 285 Нм крутного моменту, Land Cruiser 78 пропонує п’ятиступінчасту механічну коробку передач та систему повного приводу. Цей автомобіль ідеально підходить для умов бездоріжжя, завдяки чому широко використовується для евакуаційних та інших важливих завдань у військових і гуманітарних місіях.

Також нещодавно фонд «Повернись живим» передав

Джерело