Оновлений Volkswagen Golf восьмого покоління уперше показали без камуфляжу (Фото)

Не секрет, що Volkswagen готує оновлений Golf восьмого покоління – він має дебютувати наприкінці поточного року (або на початку наступного) і в незмінному вигляді продаватиметься до 2028 року, після чого піде в історію. І ось зараз вперше оновлений Golf (та ще й у версії гібрида, що підключається) вдалося зафіксувати без камуфляжу – він намотує кілометри десь на дорогах Німеччини.

Оскільки йдеться про середньострокове оновлення, то особливих новацій в екстер’єрі немає. Автомобіль отримає вужчі фари, трохи змінений передній бампер, задні ліхтарі з новою графікою.

А ось у салоні такого автомобіля (Golf eHybrid – одна з топових версій моделі) встановлена ​​медіасистема з величезним екраном. Офіційно компанія не називає розмір діагоналі, але, мабуть, встановлений 15-дюймовий екран як в електроліфтбека ID.7. Але якщо великий ID.7 (він, нагадаємо, є електричним наступником Passat) такий дисплей ще якось доречний, то для Golf він виглядає дуже великим.

Також наголошується, що сенсорні панелі на кермі, на які скаржилися власники Golf, замінені на звичайні механічні кнопки.


Не пропустіть