Mercedes-Benz тестує екстремальну версію купе AMG-GT

Компанія Mercedes-Benz приступила до тестових випробувань екстремальної версії купе AMG-GT, яка отримає до своєї назви приставку R. Автомобіль буде представляти собою дорожню версію купе AMG GT3, яке дебютувало в минулому році, пише daily-motor.ru.

У Мережі опубліковані шпигунські фотографії новинки, яка була помічена на дорожніх випробуваннях в Скандинавії. Дизайн автомобіля традиційний для прототипу, дебют якого ще не відбувся, прихований камуфляжній плівкою. Незважаючи на це, можна розглянути, що радіаторна решітка спорткара стала ширше, а форма переднього бампера – змінилася.

gt01

Задня частина автомобіля стала виглядати більш агресивно. Посприяло цьому нове велике антикрило і два вихлопних патрубка посередині плюс дифузор.

gt02

Очікується, що за рахунок використання в конструкції кузова нового AMG-GT-R більшої кількості вуглепластика автомобіль знизиться у вазі на 80 кг.

Ніякої докладної інформації щодо того, яким двигуном буде оснащуватися ця модель, поки немає. Раніше керівник підрозділу AMG Тобіас Мерс натякнув, що новинка може отримати під капот 4-літровий агрегат V8 з турбонагнітачем. Потужність двигуна складе близько 550 кінських сил.

Офіційна презентація нового Mercedes-Benz AMG GT-R відбудеться в рамках автосалону в Женеві в березні цього року.


Не пропустіть