Нова інформація про пікап Mercedes

Mercedes останнім часом мало що повідомляє про свої майбутні пікапи, але з’явилися деякі нові деталі, пише avtovesti.com.

За інформацією видання пікап недавно обговорювався на «надсекретному австралійському дизайн-форумі». Люди, присутні на заході, сказали, що вантажівка отримає ім’я X- або Z-Class. Назва X-Class вважається керівництвом більш підходящим, оскільки вони вважають, що вона має на увазі міцність і позашляхові можливості.

Незалежно від того, як буде названа серійна модель, вона, як повідомляється, буде пропонуватися в трьох різних версіях. Варіанти початкового рівня, швидше за все, будуть спрямовані на покупців традиційних пікапів, тоді як топові моделі отримають висококласний інтер’єр у стилі B-Class.

Склад силової гами поки невідомий, але, в нього увійде, мінімум два дизельні двигуни. За неофіційною інформацією, моделі початкового рівня будуть використовувати 2,3-літровий 4-циліндровий мотор потужністю 187 к.с. і 450 Нм крутного моменту. Топові варіанти будуть пропонуватися з опціональним 6-циліндровим двигуном, що розвиває 255 к.с. і 550 Нм крутного моменту.

Вантажівка буде представлений в кінці десятиліття і базуватиметься на одній платформі з Nissan NP300 / Navara. Незважаючи на це, в компанії вже раніше заявили, що модель буде володіти «всіма відмінними рисами й особливостями Mercedes-Benz».


Не пропустіть