Китайці випустили копію Range Rover в десять разів дешевшу оригіналу (Фото)

Клон англійського позашляховика називається Hunkt Canticie

У китайській провінції Хубей створили неліцензійну копію Range Rover Sport. Збоку і спереду в ракурсі три чверті новинка базовою ціною 126 800 юанів дуже схожа на оригінал, який коштує майже в десять разів дорожче – від 1,22 мільйона юанів.

Наслідувати преміальному позашляховику вирішила компанія Hanlong Auto. Китайський «аналог» видає оригінальна діодна оптика, решітка радіатора, шильдики і бампера, але якщо купити кілька логотипів Land Rover, то зовні обиватель не помітить різниці, адже за розмірами автомобілі майже ідентичні.

Технічно Hunkt Canticie нічого спільного з британським позашляховиком не має: китайський «клон» базується на Zotye T800, так що під капотом дволітрова «турбочетвірка» потужністю 218 кінських сил. Коробка передач – восьмиступінчастий “автомат”, привід – на задні колеса, але топ-версії можна оснастити повнопривідною трансмісією.

Салон власної розробки: порожня подушка керма позбавлена ​​будь-яких логотипів, зате приладова панель цифрова, об’єднана візуально в єдиний екран інформаційно-розважального комплексу. На центральній консолі круглий селектор «автомата» а-ля Range Rover і розсип фізичних клавіш для управління кліматичною установкою.

Незважаючи на скромний мотор і спірну зовнішність, у Hunkt Canticie є шанси завоювати увагу місцевої публіки завдяки непоганому оснащенню і конкурентній ціні. Якщо Jaguar Land Rover не ініціює судовий розгляд, п’ятиметровий кросовер за ціною Hyundai Creta знайде свого покупця.

Джерело motor.ru

Не пропустіть