Знаменитий Ford Transit отримав лімітовану версію (Фото)

MS-RT R185 – це лімітована версія фургона Ford Transit з обвісом і червоними акцентами.

Ви, без сумніву, вже знаєте MS-RT – компанію, що базується в Південному Уельсі, яка народилася завдяки співпраці між Van-Sport і людьми, що відповідають за заводську команду Ford Rally World Championship – M-Sport. Велика частина її роботи включає косметичну настройку різних фургонів Transit.

Незважаючи на те, що продажі легкого комерційного транспорту в Великобританії щорічно зростають, MS-RT заявляє, що випускає цей обмежений тираж R185 у відповідь на підвищений попит клієнтів придбати ще більше зібраних на замовлення моделей, ніж раніше. Що стосується вартості, R185 починається від 37 995 фунтів стерлінгів.

Отже, R185 побудований на основі Transit Custom в кількості всього 40 екземплярів. Як і інші продукти MS-RT, він отримує повний обвіс з переднім спліттером, новим заднім дифузором і розширеними колісними арками. З цими яскраво виділяються червоними акцентами він також отримує фарбу темно-сірого кольору, тому що, на думку MS-RT «у кожного крутого фургона повинні бути червоні акценти».

Крім того, фургон отримав 18-дюймові колеса OZ Racing і систему Maxhaust, яка відтворює звук спортивного вихлопу через динаміки фургона. Інтер’єр також отримує модернізацію, включаючи повністю карбонове кермо і трохи червоної шкіри. Хоча внутрішні компоненти Transit не внесено жодних змін, клієнти можуть вибрати стандартний автомобіль з короткою або довгою колісною базою, а також з механічною або автоматичною коробкою передач.


Не пропустіть