Hyundai Tucson, або як виглядає новий компактний кросовер (ВІДЕО)

Новий компактний кросовер Hyundai Tucson покрасувався перед потенційними покупцями в новому рекламному відео, пише vnews.agency. Південнокорейський автомобільний виробник опублікований рекламний ролик на своєму офіційному Youtube-каналі.

Компактний кросовер запозичив ряд стилістичних рішень у більшої моделі Santa Fe. Кузов новинки став більш «атлетичним», а хромована решітка радіатора і вузькі фари головного світла зі світлодіодними вставками виглядають більш стильно, ніж у попередника. Салон моделі також став більш преміальним завдяки використанню більш якісних і приємних на дотик матеріалів, а також появі багатофункціонального рульового колеса зі шкіряною оббивкою і хромованими вставками і великим сенсорним дисплеєм на центральній консолі. У список доступного для Hyundai Tucson увійшли передні сидіння з обігрівом і вентиляцією і електропривод дверей багажника

Під капотом автомобіля, призначеного для продажу на європейських ринках, можна знайти 1,6-літровий “атмосферник” GDI потужністю сто тридцять п’ять кінських сил, доступний виключно в парі з шестиступінчастою “механікою” і його турбована версія з віддачею сто сімдесят шість кінських сил ( працює в парі як з «механікою», так і з семидіапазонним «автоматом» з двома зчепленнями). Дизельну лінійку складають 1,7-літровий 115-сильний мотор і 2-літровий дизель, доступний в двох варіантах потужності (сто тридцять шість і сто вісімдесят чотири кінські сили). Базовий дизельний мотор пропонується в парі з «механікою», а дволітровий – з «механікою» або з шестиступінчастим «автоматом».


Не пропустіть