Chevrolet представила оновлені позашляховики Tahoe і Suburban (фото)

Компанія Chevrolet показала моделі Tahoe і Suburban нового покоління.

Нові позашляховики Chevrolet Tahoe і Suburban побудовані на базі платформи T1 від концерну GM. Це ж шасі буде використовуватися для моделей Cadillac Escalade і GMC Yukon нового покоління. Дана архітектура дозволяє встановлювати на автомобіль розширений набір систем активної безпеки, а також автоматизовані системи управління, в тому числі і «автопілот». Однією з головних обновок позашляховиків стала модернізована багатоважільна незалежна задня підвіска, яка поліпшить керованість.

В оснащенні оновлених Chevrolet Tahoe і Suburban буде знаходитися 5,3-літровий мотор V8, який видає 335 к.с., а також 420-сильний агрегат V8 робочим об’ємом 6,2 літра. Обидві силові установки мають сучасну технологію динамічного відключення циліндрів, щоб заощадити паливо під час їзди. Крім того, в силовий лінійці позашляховиків буде представлений і 3,0-літровий дизельний турбодвигун Duramax продуктивністю 277 «конячок».

У салоні новинок з’явилася змінена передня панель, на якій знаходиться 10-дюймовий дисплей медіасистеми. Також інтер’єр поповнився електронною панеллю приладів, модернізованим рульовим колесом та іншим блоком управління кліматичної системи.

Оновлені Chevrolet Tahoe і Suburban можуть похвалитися системою запобігання зіткнень, як бічних, так і фронтальних, адаптивним круїз-контролем, помічником утримання в обраній смузі, асистентом при виїзді заднім ходом, системою розпізнавання пішоходів і камерами кругового огляду. Новинки з’являться в американських дилерів марки в середині 2020 року.


Не пропустіть