Китайці показали бюджетний аналог Toyota Tundra за $14 тисяч (фото)

Китайський концерн ZX Auto готує до дебюту нову версію пікапа ZX Terralord. Напередодні в мережу потрапили перші шпигунські світлини новинки.

Судячи з фото, дизайн рестайлінгового ZX Terralord помітно змінився. З’явилася перероблена головна оптика, більш масивні ґрати радіатора й інший передній бампер. Після такої модернізації модель ще більше стала схожа на легендарну Toyota Tundra другої генерації, зразка 2013 року.

Габарити китайського пікапа: довжина – 5 341 мм, ширина – 1 885 мм, висота – 1 815 мм, розмір колісної бази – 3 230 мм. Довжина вантажного відсіку сягає 1 810 мм.

Що стосується технічної начинки, то ZX Terralord може комплектуватися турбодвигуном на 2,4 літра і потужністю 218 к.с., а також 2,5-літровим турбодизелем від Isuzu, що забезпечує віддачу в 129 «коней».

В арсеналі модернізованого ZX Terralord значаться: світлодіодні денні ходові вогні, круїз-контроль, задні і передні парктроніки, камери відеоогляду на 360 градусів, датчик тиску в шинах, штатна навігаційна система, мультимедійний комплекс з 8-дюймовим сенсорним екраном і шкіряна обробка салону.

Вартість новинки в базовому виконанні в Китаї – 97,9 тисячі юанів, що еквівалентно приблизно 14 тисячам доларів за поточним курсом.


Не пропустіть