Renault засвітив нову версію популярного фургона Kangoo (Фото)

Renault Kangoo вважається найпопулярнішим малотоннажним вантажним автомобілем в світі, тому компанія планує оновлення серії. У Мережі також з’явилися шпигунські знімки моделі 2020 року, яка проходить тести на дорогах Швеції.

На даний момент фірма Renault займається модернізацією компактної моделі Kangoo. Судячи зі шпигунських фотографій закамуфльованого LCV, бренд далеко просунувся в цій справі. Експерти помітили, що новинка істотно збільшилася в габаритах в порівнянні з попереднім поколінням. На думку виробника, такі зміни дозволять малотоннажному автомобілю змагатися з популярними Volkswagen Caddy і Ford Transit Connect.

Відомо, що оновлення незабаром торкнеться і Kangoo ZE з нульовим рівнем викидів. 10-річний досвід в розробці електрокарів повинен піти на руку компанії, яка збирається випустити екологічну машину зі збільшеним запасом ходу. При цьому, звання реалізованої марки залишиться у дизельної Kangoo, яка дозволяє власникам заощадити на споживанні палива. Про технічні характеристики відомо небагато крім наявності 1,5-літрового “дизеля” dCi.


Не пропустіть