Опубліковано нове зображення наступного покоління Audi A6

У Мережі з’явився черговий рендер нового покоління Audi A6. Седан був намальований з оглядкою на концепт-кар Prologue, презентація якого відбулася в листопаді 2014 року, пише daily-motor.ru.

Дизайнери, що випустили цей неофіційний рендер, вважають, що автомобіль виросте в розмірах. Під цим домислом є серйозні підстави, оскільки новий A6 буде побудований на платформі MLB Evo, що також повинно знизити його масу.

Очікується, що нова генерація седана A6 обзаведеться системою напівавтоматичного водіння, що працює на швидкостях до 60 кілометрів на годину. Для цього новинку оснастять новою підвіскою, яка працює в парі з камерою, скануючої дорожнє полотно попереду і коректуючи рух автомобіля.

Імовірність того, що новий Audi A6 буде оснащуватися OLED задніми ліхтарями – дуже висока. Також не можна виключати наявність лазерної передньої оптики у нового седана за аналогією з суперкаром R8.

Продажі нової генерації Audi A6 заплановані на 2017 рік. В якості конкурентів даної моделі виступлять седани BMW 5-Series і Mercedes-Benz E-Class.

6662


Не пропустіть