Китайська копія Tesla Model X перевершила оригінальний електромобіль (Фото)

Китайський виробник “Human Horizons” продемонстрував свій перший електрокар.

Як пише MMR з посиланням на “Автоцентр”, компанія побудувала електрокросовер HiPhi X, концепт якого продемонстрували торік. Цікаво те, що в назві є також антологія з Tesla Model X.

Неможливо не звернути увагу на задні двері автомобіля, які є комбінацією дверей Rollse-Royce та “крил чайки”, як у Mercedes 300 SL. Втім, на жаль, ще важко судити наскільки вони будуть кращі за двері “крила сокола” електрокару Ілона Маску.

Втім, відмінностей між концептом та представленим автомобілем майже немає. Довжина HiPhi X досягає 5,2 метра. Салон містить 6 сидінь, які розподілені в три ряди. Перші два ряди оснащені функціями обігріву, масажу й вентиляції. Єдиною відмінністю від концепту є дзеркала заднього виду замість камер.

Зокрема, на жаль, інформації стосовно двигуна також немає, втім відомо, що транспорт пропонуватимуть з заднім приводом й повним. Батарея з місткістю 96 кВтг та забезпечує запас ходу у розмірі 610 км. Варто звернути увагу на те, що транспорт буде обладнаний функцією напівавтономного водіння 3-го рівня.

HiPhi X потрапить на ринок вже у 2021 році.


Не пропустіть