Компанія Pagani показала нову і дуже “злу” Huayra BC

Компанія Pagani розсекретила “заряджену” версію спорткара Huayra. Машина отримала приставку в назві Benny Caiola (BC) в честь знаменитого колекціонера автомобілів. Публічна прем’єра новинки відбудеться на автосалоні в Женеві в березні 2016 року, пише fishki.net .

Машина вийде обмеженим тиражем. Всього планується випустити не більше 20 екземплярів моделі. Ціни на новинку починаються від 2,3 млн євро. На даний момент всі екземпляри суперкара вже розкуплені.

Автомобіль отримав 6,0-літровий бензиновий бітурбо двигун V12. Потужність мотора становить 789 к.с. і 1098 Нм крутного моменту. Агрегат працює спільно з семиступінчастою коробкою передач Xtrac. Динамічні характеристики суперкара поки тримаються в секреті. Стандартна версія Huayra до 100 км/год здатна розігнатися за 3,3 секунди.

Вага автомобіля скоротилася на 132 кг і тепер становить 1218 кілограмів. Суперкар отримав масивне заднє крило, інший передній бампер, інші бічні обвіси, а також 20-дюймові колісні диски спереду і 21-дюймові ззаду. Крім цього, машина оснащується модернізованою гальмівною системою Brembo, надлегкої підвіскою і вихлопною системою з титану.

Спочатку Huayra BC планувалося представити спільно з моделлю Huayra Roadster. Однак пізніше керівництво компанії прийняло рішення перенести дебют відкритої версії на більш пізній термін. Автомобіль буде побудований на новому шасі і отримає іншу коробку передач і більш потужний двигун.