Fiat оновив свою найпопулярнішу модель (Фото)

Італійська компанія представила оновлену модель Panda, яка в 2020 році відзначає 40-річний ювілей

Компанія Fiat представила оновлену версію хетчбека Panda – найпопулярнішого автомобіля італійської марки. Прем’єру приурочили до 40-річного ювілею моделі, перше покоління якої з’явилося в 1980 році.

Від попередника оновлений Fiat Panda можна відрізнити завдяки новим переднім бампером, модернізованим бічним «обвісами» і колісним дискам нового дизайну. Крім того, у моделі з’явилася версія Sport з легкосплавними 16-дюймовими двоколірними колесами, корпусами зовнішніх дзеркал, забарвлених в колір кузова, а також контрастним чорним дахом.

У салоні з’явився новий семидюймовий дисплей інформаційно-розважального комплексу з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, а також нова передня панель з декоративними вкрапленнями з переробленої деревини.

Fiat Panda оснащений 1,0-літровим трициліндровим бензиновим двигуном потужністю 70 к.с., що діють разом зі стартер-генератором і невеликою літій-іонною батареєю. Електрична система, підключається під час прискорення, живиться енергією, що виробляється при гальмуванні.

У 2019 компанія Fiat реалізувала близько 1,34 млн нових автомобілів по всьому світу. Приблизно одна сьома частина продажів припала на модель Panda, яка розійшлася тиражем в 184 тис. екземплярів.


Не пропустіть