Прототип загадкового гіперкара Bugatti вийшов на тести (Відео)

Французький автовиробник вивів на тести новий орієнтований на трек гіперкар, фактично не схожий ні на один з продуктів Bugatti, який ми бачили раніше. Більш того, гіперкар зовсім не схожий на електричний.

Bugatti виробляє автомобілі в невеликих обсягах, тому він не надто відхиляється від норми, коли мова йде про нові моделі. Навіть Bugatti Centodieci 2020 року, яка вважається окремою моделлю, використовує ту ж платформу і двигун, що і Chiron. Але раніше на цьому тижні Bugatti представила новий загадковий гіперкар, який не був схожий ні на одну з його поточних моделей. Такі висновки можна зробити виходячи з тизерного зображення задніх ліхтарів, світлова схема яких більше схожа на реактивний літак, ніж на автомобіль.

Ця нова модель дебютує 28 жовтня, але до цього моменту фотошпигунам вдалося зняти її на гоночній трасі Circuit Paul Ricard у Франції. Автомобіль покритий біло-синьо-червоним камуфляжем і дуже схожий на недавно представлений Lamborghini Essenza SCV12. На відміну від Chiron, очікується, що ця модель буде досить простою: для економії ваги її позбавили навіть фар. Масивне заднє крило і ківш на даху і X-подібні задні фари надають автомобілю вид гоночного гіперкара.

На жаль, на відео водій не дуже сильно напружує машину, хоча в деяких моментах можна почути, як вона звучить. Навряд чи Bugatti розробить новий двигун спеціально для цього автомобіля, тому в його задній частині, швидше за все, буде встановлений 8,0-літровий чотирициліндровий двигун W16 Chiron потужністю понад 1500 кінських сил.

Принаймні, ролик доводить, що автомобіль не є повністю електричним, адже багато хто очікував, Rimac купить Bugatti у Volkswagen Group і випустить високопродуктивний електрокар під знаменитим французьким брендом.


Не пропустіть