Kia показала оновлений седан Kia Rio (Фото)

Компанія KIA представила іншу версію оновленого KIA Rio. Такі машини призначені для ринку Латинської Америки, США і Канади. Автомобіль трохи змінився зовні і обзавівся новим варіантом виконання.

Зміни в зовнішності, як це зазвичай буває при рестайлінгу, звелися до банальної «ретуші»: представлене в Мексиці оновлене сімейство KIA Rio відрізняється зміненими бамперами і решіткою радіатора як у європейського «побратима», а глуха перемичка між фарами головного світла стала тоншою.

Зміни в салоні виявилися набагато менше і стосуються тільки багатих комплектацій: у них з’явився 4,2-дюймовий кольоровий дисплей панелі приладів (замість монохромного) і новий мультимедійний комплекс з 8-дюймовим сенсорним монітором (замість 7-дюймового), який тепер підтримує бездротове підключення до смартфонів за допомогою Apple CarPlay і Android Auto.

У базовій комплектації ще й досі тільки дві подушки безпеки, звичайний кондиціонер і аудіосистема. Топ-версії мають шість подушок безпеки, клімат-контроль, камеру заднього виду, круїз-контроль і люк у даху.

Мотор залишився тим самим: в Мексиці оновлені хетчбек і седан Rio запропонують з бензиновим «атмосферником» MPI об’ємом 1,6 літра потужністю 121 к.с., що працює в парі з 6-ступінчастою «механікою» або «автоматом».


Не пропустіть