Оновлений кросовер Nissan X-Trail скоро з’явиться на ринку

Компанія Nissan Motor Co., Ltd. оголосила, що з кінця жовтня почне продавати новий Nissan Rogue на ринку Північної Америки.

Нове покоління кросовера Rogue, який в нас продається під назвою X-Trail, отримало дизайн, який виражає дух автомобіля, активно використовується в різних сферах життя людини, захоплюючих і надихаючих. Сміливий і потужний екстер’єр поєднує в собі силу і якість спортивної моделі, а інтер’єр відрізняється вишуканим дизайном, який робить подорож з сім’єю комфортною. Крім того, автовиробник вперше підготував п’ять типів двокольорового забарвлення кузова для одного автомобіля. Новий Nissan Rogue – одна з нових моделей, яка очолить стратегію марки «Nissan NEXT».

Новий Rogue досяг найвищої маневреності завдяки недавно розробленій платформі і досяг провідного в своєму класі рівня безпеки. Так, кросовер оснащений системою підтримки всеспрямованого водіння (Safety Shield 360) вже в базі. Нове покоління Nissan X-Trail може похвалитися розширеним функціоналом. У салоні можна відзначити 12,3-дюймову цифрову приладову панель, 10,8-дюймовий проекційний дисплей, мультимедійну систему з 9-дюймовим екраном і онлайн-сервісами, камери кругового огляду, просунуту систему автоматичного управління автомобілем ProPilot з адаптивним круїз-контролем, утриманням в смузі і функцією Vehicle Motion Control, яка може передбачати дії водія і втручатися в управління машиною.

У США новинка буде доступна тільки з 2,5-літровим бензиновим атмосферним двигуном на 184 к.с., який буде працювати в парі з варіатором і системою повного приводу з електрогідравлічною муфтою. На старті продажів в жовтні поточного року новий Nissan Rogue зможуть купити тільки американці.

На додаток до Rogue, Nissan представить нові моделі, такі як перший електромобіль Nissan Aria і недавно анонсована комерційна модель Fairlady Z Prototype.


Не пропустіть