Ford офіційно презентував кросовер Kuga (ФОТО)

Ford представив оновлену версію кросовера Kuga. Продажі моделі в Європі почнуться восени 2016 року, пише auto.bigmir.net.

Рестайлінговий кросовер отримав видозмінені бампери, іншу решітку радіатора і нову оптику в стилі Ford Edge. Крім цього, модель оснастили новою інформаційно-розважальною системою SYNC 3 з 8,0-дюймовим сенсорним дисплеєм, а також сенсорними кнопками на приладовій панелі.

Багато в чому саме через нову мультимедійну систему презентація кросовера відбулася на виставці мобільних технологій MWC 2016, яка зараз проходить в іспанській Барселоні.

Зміни торкнулися інтерфейс – найбільш часто використовувані опції, такі як навігація, аудіо та телефон, переміщені в максимально зручне місце екрану, що спрощує доступ. Крім того, скорочено кількість дій, необхідних для виконання потрібної команди.

SYNC 3 також скорочує час поїздки завдяки додатку Ford Service App. Цей додаток в онлайн-режимі надає на навігаційній карті інформацію про завантаженість доріг, що дозволяє більш ефективного планувати маршрут з урахуванням мінливої ​​ситуації на дорогах.

У моторну гамму кросовер увійшов новий 1,5-літровий дизельний двигун TDCi. Потужність агрегату становить 120 кінських сил. Також оновлений Kuga може комплектуватися 2,0-літровим дизельним мотором з віддачею 150 і 180 кінських сил. Крім цього, доступні бензинові двигуни об’ємом 1,6 літра потужністю 120, 150 і 182 кінських сил.


Не пропустіть