Показали міський «малюк» Volkswagen Up після оновлення (Відео)

Volkswagen остаточно визначився зі списком новинок для Женевського автосалону, який стартує в березні: в центрі уваги від німецького концерну буде поки що безіменний концепт компактного кросовера і оновлений міський «малюк» Up, пише vwdrive.com.ua.

У перервах між випуском спецверсій для Up!, німецький виробник знайшов час для оновлення всього сімейства, яке на сьогоднішній момент включає три варіанти: з двома дверима, чотиридверний і псевдокросовер.

Оновлення принесло для Volkswagen Up! Новий передній бампер з інтегрованими протитуманними фарами, нові фари зі світлодіодними елементами, великі бічні дзеркала заднього виду з вбудованими поворотниками, оновлені задні ліхтарі і модернізований задній бампер. Список змін завершує 13 кольорів кузова, три відтінки даху, десять різних варіантів оформлення приладової панелі, 9 різних наборів наклейок для кузова і інші варіанти персоналізації.

Не обійшлося без змін і в салоні: оновлений Volkswagen Up! отримав нове багатофункціональне кермо і автоматичну систему кондиціонування, USB, Bluetooth, фірмові програми VW, а також 300-ватну аудіосистему Beats і оновлену тканину для оббивки сидінь.

Технічні зміни звелися додаванням в моторну гамму нового 1,0-літрового трьохциліндрового турбо-бензинового двигуна від Volkswagen Golf BlueMotion, але дефорсованого з 115 до 90 к.с. У парі з механічною коробкою передач трьохдверний Volkswagen Up! розганяється з цим двигуном до ста за 10,0 секунди і розвиває максимальну швидкість 185 км/год.