Ford офіційно представив новий EcoSport Active (Фото)

EcoSport став третім автомобілем в лінійці американського бренду, у якого є модифікація Active. На даний момент така версія існує у моделей Focus і Fiesta

Європейський підрозділ компанії Ford представив нову версію компактного кросовера EcoSport, яка отримала приставку Active. Вседорожня модифікація автомобіля отримала додаткові накладки з пластика, 17-дюймові колісні диски, рейлінги і нову решітку радіатора.

Як повідомляє Carscoops, у новій версії також збільшився дорожній просвіт. Проте точних цифр не наводиться. У салоні встановлюється 8-дюймовий дисплей мультимедійної системи і нові крісла, оббиті штучною шкірою.

Кросовер комплектується 1,0-літровим бензиновим двигуном EcoBoost. Потужність агрегату становить 125 к.с. і 200 Нм крутного моменту. Двигун працює спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач і переднім приводом.

EcoSport став третім автомобілем в лінійці американського бренду, у якого є модифікація Active. На даний момент така версія існує у моделей Focus і Fiesta.


Не пропустіть