Infiniti офіційно представила купеподібний кросовер QX55 (фото)

Компанія Infiniti презентувала купеподібний кросовер QX55. Машина отримала оригінальні ґрати радіатора, рельєфні боковини, і майже гіпертрофовані ребра на капоті. Продажі новинки стартують навесні 2021 року.

Infiniti QX55 побудована на основі вже знайомого кросовера Infiniti QX50 зразка 2017 року. Це означає, що в основі моделі лежить платформа з поперечним розташуванням двигуна, «основним» переднім приводом і муфтою підключення задньої осі. Спереду QX55 оснащений стійками McPherson, а ззаду – незалежною «багаторичажкою».

Цікаво, що цифрової панелі приладів не передбачено навіть в багатій комплектації: QX55 оснащується аналоговими приладами і двома дисплеями (розміром 7 і 8 дюймів) мультимедійного комплексу Infiniti InTouch. Для топової версії доступний проекційний дисплей і преміальна аудіосистема Bose з 16 динаміками.

Рушійною силою автомобіля є турбодвигун VC-Turbo об’ємом 2,0 літра, який у версії для ринку США видає 272 к.с. і 380 Нм. Агрегат працює разом із варіатором і повним приводом.


Не пропустіть