Mercedes показав Maybach S-Class нового покоління (Фото)

Буквально кілька хвилин тому завершилася онлайн-презентація нового Mercedes-Maybach S-Class.

Як і раніше, розкішний седан Mercedes-Maybach S-Class має довший кузов і збільшену колісну базу в порівнянні зі звичайним S-Class. Автомобілі такого класу можна відрізнити по двокольоровому забарвленню кузова, радіаторній решітці з вертикальними планками, а також за відповідними шильдиками.

Зрозуміло, основна відмінність седана від Maybach – це його салон. І якщо на першому ряду все залишилося таким же, як у звичайного S-Class, то ззаду починається свято розкоші і технологій. По-перше, збільшена колісна база дозволила збільшити запас для ніг пасажирів другого ряду на 14 см, завдяки чому сидіння можуть розкладатися практично паралельно підлозі. На відміну від попередніх моделей, новинка може похвалитися новою областю масажу – в районі литкових м’язів. Сидіння оброблені шкірою Nappa навіть в базовій комплектації. Крім цього за додаткову плату клієнт може замовити пакет Executive Rear Seat Plus, який додасть центральну консоль між кріслами з підстаканниками з охолодженням і обігрівом, а також висувний столик.

Цікаво, що задні двері новинки можуть бути відкриті кнопкою, яка знаходиться у водія або з ключа. При цьому в них вбудовані датчики, які попередять задніх пасажирів при виході про наближення велосипедиста або автомобіля. Для додаткового комфорту автомобіль обладнаний удосконаленою системою шумозаглушення.

Новий Mercedes-Maybach S-Class оснащується пневмопідвіскою з системою Mercedes Active Body Control, яка дозволяє змінювати налаштування кожного амортизатора окремо. Крім того для збільшення рівня комфорту автомобіль має фронтальну камеру, яка сканує простір перед машиною і підлаштовує підвіску в залежності від якості дорожнього покриття. В ході презентації була представлена ​​тільки одна модель: Mercedes-Maybach S580, яка приводиться в рух 4-літровим турбомотором на 496 к.с. і 700 Нм крутного моменту. Нам також пообіцяли, що надалі буде представлений седан з V12. Вартість автомобіля поки не оголошена.


Не пропустіть