Представлені концепти Mitsubishi L200 і ASX для активних людей

Після публікації тизера на початку місяця, японський виробник розкрив концепти Mitsubishi L200 і ASX GEOSEEK, які отримали безліч аксесуарів.

Два концепти орієнтовані на активних людей і отримали ряд удосконалень. Обидва отримали забарвлення насичений перлинно-сірий окрас кузова в поєднанні з помаранчевим покриттям обрамлення протитуманних фар, ободів, вставок на крилах, заднього спойлера, заднього бампера, корпусів дзеркал і бічної обробки.

Є також сітка внутрішньої частини решітки радіатора, захисна пластина і стійка на даху для кріплення туристичної екіпіровки або велосипедів. L200 GEOSEEK, який на деяких ринках пропонується під назвою Triton, оснащений комплектом робочих вогнів і поручнів на рейлінгах даху, тоді як кросовер ASX комплектується світлодіодними протитуманними фарами.

Хоча фото інтер’єрів недоступні, Mitsubishi оформив кабіни обох моделей в чорній темі з помаранчевими вставками, повторюючи стиль екстер’єру. Сидіння оббиті тканиною під замшу з поверхнею бічних валиків з низьким коефіцієнтом тертя і клітчастою тканиною на центральних панелях для поліпшеної вентиляції.

Концепти Mitsubishi L200 і ASX GEOSEEK будуть представлені починаючи з наступного тижня в Женеві, разом з концептом eX, для якого виставка стане місцем європейського дебюту.


Не пропустіть