SsangYong презентував глобальну версію позашляховика Rexton 2021 (Фото)

Компанія SsangYong провела презентацію оновленого варіанту свого позашляховика Rexton, який відноситься до 2021 модельного року.
Автомобіль дебютував для глобального ринку, і як заявили в компанії вони створили нове покоління моделі, хоча по суті це злегка модернізований варіант, у якого трохи змінилося оформлення передньої і задньої частини.

Габарити Rexton-2021 залишилися майже незмінними і складають: 4850/1960/1825 мм, колісна база становить 2 865 мм. У порівнянні з попередником у кросовера змінився тільки показник висоти, який збільшився на 25 мм.

На ринок позашляховик вийде в п’яти і семимістній версії, в салоні яких серед змін варто відзначити аналогову панель приладів і мультимедійну систему з 8-дюймовим дисплеєм. Також з’явилося нове кермо, оформлення дверних карт і заявлено використання більш якісних матеріалів.

У найдорожчих комплектаціях запропонують 12,3-дюймову цифрову панель приладом і мультимедійну систему з 9,2-дюймовим екраном. У списку оснащеності заявлена ​​система екстреного гальмування, моніторингу сліпих зон, утримання в смузі, а також адаптивний круїз-контроль і дев’ять подушок безпеки.

Що стосується двигунів, то базовим є колишній 2,2-літровий дизельний ДВЗ з турбіною, але його потужність збільшилася до 202 к.с. при 440 Нм.

В якості трансмісії запропонують 8-швидкісний автомат, який буде працювати як з задньо-, так і з повнопривідною системами.


Не пропустіть