У лінійці Mercedes-Benz C-Class з’явиться нове купе

Німці представили «заряджену» новинку – Mercedes-AMG C 43 4matic Coupe, пише kolesa.ru.

Зовні від звичайної «двохдверки» С-класу її «гаряча» модифікація відрізняється спортивними бамперами, гратами радіатора, 18-дюймовими дисками ексклюзивного дизайну, а також наявністю аеродинамічних обвісів і заднього дифузора. У салоні повнопривідного купе Mercedes-AMG C 43 встановлені нове рульове колесо, спортивні крісла з червоною прострочкою, ремені безпеки червоного кольору, модернізована «приборка». Крім того, в обробці інтер’єру використовується алюміній.

«Заряджена» модель оснащується трилітровим твін-турбо двигуном V6 потужністю 367 к.с., що працює в парі з девятидіапазонним «автоматом» G-Tronic. Максимальний крутний момент мотора – 520 Нм. З місця до «сотні» купе розженеться за 4,7 секунди, а його максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці в 250 км/год.

Також в арсеналі Mercedes-AMG C 43 4matic Coupe є спортивна підвіска AMG Ride Control і система регулювання динамічних характеристик Dynamic Select з п’ятьма режимами руху (Comfort, Eco, Sport, Sport Plus, Individual).

Публічна прем’єра спорт-купе відбудеться на початку березня поточного року в рамках Женевського автосалону. Ціна Mercedes-AMG C 43 4matic Coupe поки не називається.


Не пропустіть