Новий Ford Ranger вперше помічений на тестах (Фото)

Фотошпигуни вперше помітили в ході тестувань прототип версії Ford Ranger наступної генерації. Варто зазначити, що для новинки передбачені фари вертикального розміщення. Це є найхарактернішою зміною дизайну «передка» авто.

Загалом, стиль схожий з оновленою версією F-150 поточного модельного року. На знімках видно, що позашляхова версія має ходові вогні, як і у «побратима». Вони зайняли верхню і зовнішню частину ліхтарів. Інша частина «передка» авто покрита маскуванням. У центрі решітки радіатора відсутнє вертикальне розподілення. Нижню панель теж приховали за маскуванням. При цьому проглядаються протитуманні фари по кутах.

Лінії кабіни отримали більше окружності, ставши менш чіткими в порівнянні з новим F-150. Дверні ручки заховані під стулки. Задня частина похвалиться новими ліхтарями. З пасажирського боку вивели єдину круглу вихлопну трубу.

Цілком можливо, що модель будуть оснащувати новою гібридною трансмісією, яка складається з 2,3-літрової чотирициліндрової силовою установкою з турбонаддувом, а також десятиступеневою ​​АКПП.

За межами Сполучених Штатів авто запропонують з дизельними установками. Нові версії Ranger повинні дебютувати в наступному році. Потім в 2023 року в США почнуть продавати пікап.


Не пропустіть