“Старший брат Дастера”: Новий кросовер Bigster показали на перших рендерах (Фото)

явився рендер серійної версії Dacia Bigster.

Днями в Мережі румунська компанія опублікувала рендер серійної версії позашляховика Dacia Bigster. Під час представлення Renault Group плану стратегічного розвитку, було сказано про багатьох інноваціях компанії на найближче майбутнє.

Наприклад, було заявлено, що через п’ять років усі машини Dacia будуть базуватися на єдиній архітектурі, якою стане CMF-B. На цій платформі автовиробники побудують і серійну модифікацію позашляховика Bigster від Dacia, концепт якого був представлений під час презентації, а його вихід на ринок передбачається через 4 роки.

Крім того, на оприлюдненому рендері незалежний дизайнер представив своє бачення того, якою стане новинка. Відомо, що багато рішень автор зображень взяв у концепту Dacia Bigster, хоча є і ряд відмінностей, які роблять позашляховик не таким футуристичним.

Так, дизайнер вважає, що серійна модель отримає капот з більш прямими лініями, решітчастий повітрозабірник, а також менш масивні колісні арки без вилучень і інші колісні диски. Крім цього, у представленого на рендерах Bigster ручки дверей були перенесені на звичне місце, рейлінги і дзеркала також виглядають традиційно, а дизайн передніх фар схожі на ті, що у Renault Logan.


Не пропустіть