Chery обновила конкурента Toyota Highlander (Фото)

Компанія Chery готує до дебюту оновлену версію повнорозмірного преміум-кросовера Jetour X95 Pro, який позиціонується виробником як прямий конкурент Toyota Highlander. Фотографії новинки напередодні опублікував портал Autohome.

Нагадаємо, під суббрендом Jetour в Китаї представлена ​​лінійка люксових позашляховиків Chery. Судячи по знімках, рестайлінговий крос отримає інший передній бампер з вертикальними секціями денних ходових вогнів, змінену головну оптику і задні ліхтарі, а також перероблену радіаторну решітку. Крім того, напис з назвою марки тепер переїхала на капот.

Кросовер довжиною 4 875 мм, з колісною базою 2 855 мм оснащується 1,6-літровим 197-сильним турбодвигуном з максимальним обертовим моментом 290 Нм, який поєднується з 7-ступінчастою роботизованою трансмісією. Привід передбачений тільки передній.

У салоні оновленого Jetour X95 Pro встановлена ​​цифрова приладова панель і гігантський екран мультимедійної системи, які займають практично всю фронтальну частину кокпіта, в дусі Mercedes-Benz GLE. Також інтер’єр моделі може похвалитися сенсорним блоком управління кліматом і електронним селектором вибору режимів роботи трансмісії.

Прем’єра новинки намічена на весну поточного року. Ціна дореформеної версії Jetour X95 Pro в Китаї складає 146 900 юанів (22 660 доларів).


Не пропустіть