Volkswagen приступив до тестів кросовера Volkswagen Taigun (Фото)

Компактний кросовер Volkswagen Taigun вперше помітили під час випробувань в Індії. Новачок, запуск якого очікується в кінці цього року, поділиться своєю основою і лінійкою двигунів з прийдешнім Skoda Kushaq.

Volkswagen India в даний час працює над новим кросовером для індійського ринку під назвою «Taigun» в рамках проекту India 2.0. Вперше автомобіль був представлений у вигляді концепту ще в лютому минулого року, і тепер VW Taigun нарешті дебютував у вигляді прототипу, повністю покритого камуфляжем.

Тестова модель Volkswagen Taigun дуже схожа на тестові моделі Skoda Kushaq, за винятком однієї суттєвої відмінності – задніх ліхтарів. Частина ліхтаря крізь маскування така ж, як у дослідного зразка Taigun, представленого в минулому році. При цьому інша панель не надто відрізняється від Kushaq.

Оскільки автомобіль замаскований, мало що можна сказати про екстер’єр моделі. Судячи по знімках, Taigun отримає пару функціональних рейлінгів на даху і антену у вигляді акулячого плавника. Позашляховик буде побудований на сильно локалізованій версії платформи MQB A0 під назвою MQB A0 IN. Skoda стверджує, що вона досягла 93-відсоткової локалізації з Kushaq, і ми очікуємо аналогічних показників від VW для Taigun.


Не пропустіть