Як виглядає найдорожчий «Гелік»: перші зображення

Турецький автомобільний дизайнер Емре Хусмен представив, як могли б виглядати моделі G-класу від Mercedes, якби в їх проектування було вкладено необмежену кількість грошей.

Графічний дизайнер Емре Хусмен представив, як могли б виглядати найдорожчі машини G-класу від Mercedes. Зображення він опублікував у своєму акаунті в Instagram.

Сам Хусмен називає себе професійним автомобільним графічним дизайнером. Він народився в Туреччині, але працює в Канаді. У своєму блозі він часто викладає різноманітні концепти для Bentley, Porsche, BMW, Mercedes і інших автомобільних брендів.

Цього разу він представив, що могло б статися з автомобілями Mercedes-Benz G-Class, якби в їх розробку вклали необмежену кількість грошей.

«Я зробив дизайн для цього G-Class як для наступного покоління семимісного G63 AMG. Мені здається, що зі збільшеним на 30 см вантажним відсіком і двома додатковими сидіннями він виглядає повноцінним. На ньому також стоять «мої» колеса концепту #EQRconcept діаметром 26 дюймів», – написав Хусмен під зображенням концепту.


Не пропустіть