На тестах помічений оновлений кросовер Porsche Cayenne (Фото)

Західні журналісти вперше відобразили прототип оновленого німецького кросовера Porsche Cayenne. Тестовий автомобіль покритий камуфляжем і мав тимчасові задні ліхтарі, що говорить про те, що прототип знаходиться на ранній стадії випробувань.

Судячи з цих “шпигунських” фотографій, нова версія Porsche Cayenne буде легко впізнавана при першому ж погляді на неї. Ці знімки дають нам перше уявлення про те, що нам чекати про оновлену версію популярного німецького кросовера. Цей прототип був виявлений серед білого дня, хоча Porsche все ще використовує деякі прийоми, щоб приховати деталі оновленого екстер’єру авто.

Як це часто буває з рестайлінговими версіями автомобіля, зовнішні зміни зосереджені на передній і задній його частині.

З’являться більш тонкі фари, хоча Porsche використовує яскраву стрічку, щоб приховати менші за розміром лінзи. Нові фари означають нові передні крила і новий капот, останній з яких виглядає більш скульптурним з більш різкими складками на лініях кузова, що йдуть назад від ліхтарів. І, звичайно ж, фальшрадіаторна решітка на передній панелі стала більшою в розмірах.

У задній частині авто варто звернути увагу на тимчасові ліхтарі. Неможливо зрозуміти, як будуть виглядати нові задні ліхтарі, але схоже, що основна їх частина тепер буде розташована на задніх панелях, а не на задніх дверях. Насправді, двері багажного відділення і нижня панель абсолютно різні: номерний знак опускається нижче.

На цьому ранньому етапі ми нічого не чули про оновлення інтер’єру, але є підстави очікувати, що сенсорний екран інформаційно-розважальної системи стане трохи більше в розмірах. Центральна консоль і важіль перемикання передач також, ймовірно, будуть оновлені, щоб відповідати іншим моделям німецького бренду. Точно так же досі невідома інформація про будь-які зміни в моторній гамі.


Не пропустіть