Оновлений універсал Ford Focus вперше помітили на тестах (Фото)

Замаскований прототип Focus Active натякає на майбутнє оновлення екстер’єру.

Відсутній в американських дилерів новий Ford Focus входить в число найбільш продаваних компактних автомобілів в Європі. У найбільш конкурентоспроможному сегменті на Старому континенті він «ділить сцену» з Volkswagen Golf, Skoda Octavia, Renault Megane і їм подібними. Ford постійно оновлює Focus, і останнє, здебільшого, стосується нової електрифікованої силової установки і цифровоъ приладової панелі.

У Мережі з’явилися перші шпигунські фотознімки оновленого Ford Focus, а точніше прототипу Focus Active, який, по суті, являє собою версію звичайного універсала з піднесеним кузовом. Варіант Active вже доступний в Європі, але цей тестовий автомобіль приховує деякі зовнішні зміни, гідні уваги.

Модифікації в передній панелі очевидні: фари отримали змінену форму, а світлодіодна стрічка ДХВ розташована нижче в кластері і їх форма дуже схожа на стиль Mondeo, який до тепер продається в ЄС. Цілком ймовірно, автовиробник хоче створити більш міцний візуальний зв’язок між двома своїми основними моделями на Старому континенті. Хоча попереду є додаткові зміни у вигляді нової решітки і бампера, задня частина, схоже, оснащена тільки новими задніми ліхтарями, які здаються більш вузькими, з іншого внутрішньою графікою.

З огляду на вік нинішнього Ford Focus, трохи дивно побачити, що Ford вже готує оновлення для цієї моделі. Навряд чи модель з’явиться в продажу до кінця цього року або навіть на початку 2022 року, але американський автовиробник, нарешті, зможе представити плагін-гібридний варіант для найпопулярнішої моделі бренду.


Не пропустіть