Новий Mercedes-Benz EQS знову помічений на тестах (Фото)

Mercedes-Benz EQS 2022 на новій архітектурі для електромобілів (EVA), стане продовженням концепції Vision EQS, представленої на автосалоні у Франкфурті у вересні 2019 року. Фактично, це буде перший спеціалізований електромобіль від бренду, оскільки всі моделі EQ досі, поряд з неіснуючим електричним варіантом B-класу, починали як автомобілі, засновані на платформі, спочатку призначеної для розміщення двигуна внутрішнього згоряння. Мало що відомо про EQS, хоча нагадаємо, що Mercedes вже підтвердив, що буде пропонувати діапазон більше 700 кілометрів по WLTP.

Його інтер’єр був анонсований минулого місяця під час цифрової виставки CES, де ми побачили величезний 56-дюймовий гіперекран, що складається з цифрової комбінації приладів, інформаційно-розважальної системи з сенсорним екраном і ще одного дисплея з боку пасажира на приладовій панелі.

Виробництво EQS почнеться в першій половині цього року на заводі в Зіндельфінгені, Німеччина, де виробляється новий S-Class. Автовиробник заявив, що EQS 2022 року буде представлений навесні 2021 року і надійде в продаж влітку. Електрифікована версія його S-Class є частиною плану електрифікації. Згідно з планом, автовиробник буде пропонувати повністю електричні версії еквівалентів класу від A до S, роблячи ставку на те, що електрифікація є невід’ємною частиною його майбутнього.


Не пропустіть