Renault Captur отримав нову версію популярного кросовера (Фото)

Кросовер Renault Captur, звичайно, не отримає справжню версію RS, але з цієї новою версією RS Line популярний кросовер Renault виглядає набагато цікавіше.

Нам вже знайома версія Renault RS Line по моделі Renault Clio. Як стало відомо, купеподібний кросовер Renault Arkana теж буде доступний у версії RS Line, а сьогодні французький автовиробник в цифровому форматі познайомив нас з новою лінійкою Renault Captur RS Line.

Captur RS Line – це нова спортивна версія нинішнього Captur, представленого в 2019 році. Кросовер отримав решітку радіатора «з сотами», більш динамічний передній бампер з великими отворами і сріблясту вставку в задньому бампері з двома хромованими вихлопними патрубками. Renault Captur RS Line, серед іншого, отримає спеціальний комплект 18-дюймових легкосплавних дисків і значки RS Line на двері багажника і на передніх склах.

Усередині Captur RS Line отримав червоні вставки, алюмінієві педалі і рульове колесо, обтягнуте перфорованою шкірою. Нижня сторона приладової панелі виглядає так, ніби вона оброблена вуглецевим волокном. Оскільки RS Line є однією з найдорожчих версій Captur, не дивно, що в стандартну комплектацію автомобіля входить 10-дюймовий великий інформаційно-розважальний екран, передні і задні паркувальні звукові сигнали, камера заднього виду і індуктивний зарядний пристрій.

Renault використовує лінійку Captur RS Line, щоб збагатити оснащення розкішною обробкою Initiale Paris. Цей варіант, «приправлений» блиском і розкішшю, тепер в стандартній комплектації оснащений камерою з оглядом на 360 градусів і підрульовими перемикачами хромованого кольору.


Не пропустіть