Спеціальна версія Ferrari 812 дебютує на наступному тижні (Фото)

Потенційним покупцям було відправлено відеозвернення, в якому італійський автовиробник оголосив про дебют Ferrari 812 Versione Speciale (VS) з двигуном V12.

Відносно запуску нових автомобілів Ferrari, як відомо, досить загадкова компанія, оскільки вона зазвичай не випускає тизери і навіть не говорить про майбутні продукти. Це поширюється навіть на її найвідданіших покупців, тих, хто вибирає автомобілі, що випускаються обмеженим тиражем. Ті, хто увійшов до списку претендентів на «заряджений» 812, також ще не бачили машину, але у відеозверненні, надісланому Ferrari потенційним клієнтам, оголошується, що офіційна прем’єра вже зовсім близько.

Знятий в офісі Енцо Феррарі біля траси Фьорано, ролик потрапив в Instagram і, імовірно, був відправлений клієнтам 18 лютого, в день, коли народився Енцо. З чуток, Ferrari 812 VS може дебютувати вже на наступному тижні, і деякі учасники Ferrari Chat стверджують, що світова прем’єра запланована на понеділок, 22 лютого. При цьому 812 VS навряд чи стане остаточною назвою.

За купе в якості більш потужного варіанту 812 GTS піде кабріолет. За попередньою інформацією, модель з відкритим верхом увійде в історію в кінці цього року як останній Ferrari з переднім розташуванням двигуна і безнаддувним V12. Компанія обіцяє «прорив» в плані розвитку, хоча поки ніяких конкретних подробиць не розкривається.


Не пропустіть