Jeep представив нові позашляховики Wagoneer і Grand Wagoneer 2021 року (Фото)

Компанія Jeep офіційно представила нові позашляховики Wagoneer і Grand Wagoneer в США. Найрозкішніші моделі в лінійці марки відродилися як гігантські «рамники», що перевершують за габаритами навіть Cadillac Escalade.

Зовні автомобілі майже не відрізняються: обидва виконані в актуальному фірмовому стилі Jeep, але з тією лише різницею, що у Grand Wagoneer змінений дизайн бамперів, трохи інші фари і більше хрому на кузові. У довжину обидва позашляховика досягають 5435 міліметрів, в ширину і висоту – 2123 і 1920 міліметрів, а їх колісна база становить 3124 міліметра.

І Wagoneer, і Grand Wagoneer побудовані на лонжеронной рамі з повністю незалежною підвіскою, причому передня складається з двох важелів, а задня – з п’яти. Заводські пневмобалони автоматично опускають кузов при посадці в автомобіль і на шосейних швидкостях, а дорожній просвіт, таким чином, варіюється від 210 до 256 міліметрів.

У просторому трирядному салоні флагманських «Джипів» є «все і навіть більше». Мова про повністю цифрову панель приладів, преміальну акустику McIntosh з 19 або 23 динаміками, Медіасистеми Uconnect 5 з 12-дюймовим тачскріном і ще два монітори, один з яких надано тільки передньому пасажирові, а інший відповідає за управління кліматом і іншими функціями комфорту.

Що стосується двигунів, то «базовому» Jeep Wagoneer дісталася бензинова “вісімка” 5.7, яка за допомогою електричного стартер-генератора видає 392 к.с. і 548 Нм крутного моменту. Старший Grand Wagoneer отримав більший мотор об’ємом 6,2 літра з віддачею в 471 к.с. і 617 Нм. Трансмісією в обох випадках виступає класичний восьмиступінчастою “автомат”, а привід може бути як заднім (в початковій комплектації Wagoneer), так і повним (у всіх інших версіях).

Прийом замовлень на нові Jeep Wagoneer і Grand Wagoneer в США вже відкрито, перші поставки намічені на майбутнє літо. Ціни стартують від 57 995 доларів за Wagoneer і від 86 995 доларів за Grand Wagoneer.


Не пропустіть