Geely розсекретила великий кросовер Xingyue L (Фото)

Компанія Geely виклала офіційні зображення свого найбільшого в лінійці кросовера, який готується до дебюту. Автомобіль отримає назву Xingyue L. Його прем’єра відбудеться 19 квітня на автосалоні в Шанхаї.

В основі моделі буде лежати платформа CMA від бренду Volvo. Довжина кросовера складе 4770 мм, ширина дорівнюватиме 1895 мм, висота – 1689 мм. Розмір колісної бази досягне 2845 мм.

Зовні автомобіль отримає масивні бампери, стильну головну оптику, фірмову радіаторну решітку з вертикальними секціями та задні світлодіодні ліхтарі, об’єднані горизонтальною світловою планкою.

У салоні кросовера Geely Xingyue L з’явиться відразу три цифрові панелі, які призначені для управління різними функціями. Перший буде відповідати за віртуальну панель приладів, другий – за мультимедіа, а третій – за розважальну систему переднього пасажира.

У моторну лінійку новинки увійдуть 2-літрові наддувні двигуни Volvo потужністю 218 і 238 кінських сил, асистувати яким буде 7-діапазонна роботизована трансмісія або 8-ступінчастий “автомат” фірми Aisin. У базі привід тільки передній. Повний запропонують в якості опції.

В арсенал нового флагмана Geely увійдуть: адаптивний «круїз», система запобігання фронтальних зіткнень, система кругового відеоогляду, панорамний дах з люком і шкіряний салон.

Після дебюту в «Піднебесної» кросовер Xingyue L вирушить підкорювати інші ринки.


Не пропустіть