Skoda вивела на тести “заряджений” кросовер Enyaq GT

Купеподібна версія чеського електрокара незабаром дебютує офіційно – фотошпигунам вдалося «підловити» автомобіль на тестах без будь-якого камуфляжу.

Вперше купеоподібну версію кросовера Skoda Enyaq помітили на тестах ще в вересні 2020 року, а потім ще раз в грудні, коли автомобіль втратив половину камуфляжу. На цьому тижні більше спортивний варіант Enyaq, імовірно GT, був знову спійманий фотошпигунами motor1, і на цей раз автомобіль постав в серійному вигляді без будь-якої маскування. Витончені двоколірні колеса раніше вже були помічені на версії Sportline звичайного Skoda Enyaq в розмірі 21 дюйм.

Як повідомляється, автомобіль повторить долю Volkswagen ID.4 і його «зарядженої» версії GTX, яка відрізняється 300-сильним двигуном. Це буде не перше купе Skoda, яке вийде на ринок, оскільки Kamiq GT і Kodiaq GT вже продаються в Китаї. Тим не менш, це буде перша глобальна модель в своєму роді, і у неї буде значно більше похила лінія даху, ніж у двох моделей з ДВЗ. Офіційна прем’єра може відбутися в найближчі тижні або місяці.


Не пропустіть