Представлено оновлений Mitsubishi Pajero Sport (Фото)

Японський позашляховик Mitsubishi Pajero Sport по праву вважається одним з культових. Тепер прийшов час його оновити.

Ситуація складається так, що продажі Mitsubishi Pajero Sport падають в багатьох країнах. Тому виробник зважився на рестайлінг позашляховика.

В результаті він зазнав відчутних зовнішні зміни. Наприклад, спереду капот підняли на цілих 40 сантиметрів. В результаті автомобіль отримав агресивний, брутальний зовнішній вигляд.

Багатьом припали до душі подовжені задні ліхтарі. Тому їх було вирішено зробити значно коротше. Нарешті, додалася функція відкривання багажника ногою.

Деякі зміни відбулися всередині. Салон став більш сучасним і просторим. При його обробці застосовані більш якісні пластик і шкіра.

Попереду з’явилися цифрова приладова панель, а також додаткові місця для зберігання корисних дрібниць. Для пасажирів ззаду передбачені розетка для зарядки гаджетів, а також 2 USB-порту.

Що ж стосується двигунів, трансмісії, інших технічних складових, то тут змін не відбулося. На позашляховик лише встановили амортизатори з подовженим штоком. В результаті стало легше пересуватися по вибоїнах і грунтових дорогах.


Не пропустіть