Офіційно оприлюднено новий купеподібний кросовер Volkswagen Taigo (Фото)

Німецький автовиробник Volkswagen опублікував перші офіційні фотографії свого нового крос-купе Taigo. Як відомо, дана машина побудована на основі компактного паркетника T-Cross, проте за своїми параметрами перевершує базову модель. Габарити кузова нового кросовера становлять 4260х1750х1490 мм, а розмір колісної бази досягає 2556 мм. Багажний відсік купейного паркетника дорівнює 438 літрам.

Якщо говорити про зовнішність німецької новинки, то вона буде досить впізнавана і виконана відповідно до стилю, що застосовуються виробником при створенні сучасних авто. Це означає, що в передній частині буде встановлена ​​широка решітка радіатора, яка візуально є єдиним цілим зі світлодіодною головною оптикою. Що стосується відмінностей між екстер’єром Taigo і T-Cross, то найбільш значуща різниця полягає в самому виконанні кузова, оскільки новий паркетник має купейний стиль.

А ось салон Taigo повністю повторює донорський кросовер. Тут присутня точно така ж передня панель з аналогічними «приборкою» і розташуванням елементів управління функціоналом на консолі. Перелік доступного оснащення Volkswagen Taigo включає в себе адаптивний круїз-контроль і набір електронних помічників. Також автолюбителям будуть доступні круговий відеоогляд і панорамний дах.

Силові можливості крос-купе, пропонованого європейським покупцям, будуть дублювати характеристики T-Cross. Йдеться про бензиновий турбомотор об’ємом 1 і 1,5 літра, а також дизельний агрегат на 1,6 літра. У парі з ними працює механічна КПП або «робот». Виробник планує продавати новинку в країнах Євросоюзу, на території Туреччини і Африки.


Не пропустіть