Новий флагманський кросовер Haval назвали «Звір» (Фото)

Компанія Great Wall розсекретила новий кросовер, який буде продавати під брендом Haval. Новий флагманський «паркетник» Haval отримає назву Shenshou, що з китайської мови можна перекласти як «звір».

На перших порах автомобіль запропонують з традиційними двигунами, але пізніше у новій моделі з’явиться і гібридна модифікація.

Судячи з офіційних зображень, дизайн автомобіля буде виконаний в стилі концепт-кара Haval XY зразка весни цього року. Характерними особливостями зовнішнього вигляду «звіра» стане купеподібний силует, денні ходові вогні, виконані у вигляді смужок, матричні фари, висувні дверні ручки, роздвоєний спойлер і декоративні вставки яскравих кольорів.

За габаритами новий кросовер «Хавейл» повинен виявитися близький до оновленого Hyundai Santa Fe. Його довжина складе 4780 мм, ширина – 1890 мм, висота – 1675 мм, а розмір колісної бази дорівнюватиме 2800 мм.

Салон Haval Shenshou прес-служба бренду ще не показала. Втім, вже зрозуміло, чого можна чекати в його внутрішньому оздобленні. В арсенал «звіра» напевно увійдуть віртуальна панель приладів і мультимедійна система з великим сенсорним дисплеєм.

Що стосується техніки, то поки Haval Shenshou запатентований з безальтернативним півторалітровим бензиновим турбомотором потужністю 184 кінських сили, пару якому складе 7-діапазонний «робот». Пізніше у моделі з’явиться гібридна силова установка на базі цього ж ДВЗ.


Не пропустіть