Нові покоління Toyota Avanza і Veloz втратили раму (Фото)

Трирядний компактвен Avanza вперше з’явився в лінійці моделей Toyota ще в 2003 році. У 2011-му однооб’ємник змінив покоління, а тепер представлено його третю генерацію, в якій змінилися не лише зовнішність, а й конструкція.

Прем’єра нової Toyota Avanza відбулася на автосалоні в Індонезії. Автомобіль разюче відрізняється від попередніх моделей. Незмінним залишився тільки форм-фактор компактного та простого вена з двійчастими дверцятами та трьома рядами сидінь.

Але якщо раніше «Аванза» була уніфікованою версією позашляховика Daihatsu Terios і мала рамну конструкцію кузова, то тепер жодних родинних зв’язків з «Дайхатсу» не залишилося. В основу моделі лягла модульна архітектура DNGA (підвид TNGA), тому кузов у ​​Avanza відтепер має розгорнутий упоперек силовий агрегат та передній, а не задній, привід.

Разом із новою Avanza відбулася й прем’єра його топової версії Veloz, яка відтепер має формальний статус окремої моделі. Автомобіль відрізняється від свого побратима більш агресивним екстерьером (перелицьовані фари, бампери та решітка радіатора), а також збільшеною довжиною й багатшим наповненням салону.


Не пропустіть