На тестах помічено прототип оновленого кросовера Mercedes GLE (Фото)

Західні видання опублікували фотографії, на яких знято частково закамуфльований прототип оновленого кросовера Mercedes GLE. Кілька місяців тому компанія Mercedes тестувала оновлений GLE, проте нова серія «шпигунських» знімків показує, що розробка моделі триває. Mercedes збереже оновлення GLE, що стосуються передньої та задньої панелі, та не варто чекати від оновленої моделі чогось кардинально нового.

Оновлений передній бампер знаходиться під знайомими фальшрадіаторними гратами. Оновлена передня панель має пару більш тонких фар та новий дизайн денних ходових вогнів. Як не дивно, Mercedes також закриває значок компанії на передній кромці капота – новий камуфляж, якого раніше не було.

Щодо задньої частини GLE, можна побачити тонку смугу камуфляжу, що покриває задні ліхтарі, які, як очікується, отримають новий дизайн освітлення. Іншого камуфляжу немає, тому навряд Mercedes внесе якісь суттєві зміни в задню частину. В салоні може з’явитися оновлене кермо та новітня інформаційно-розважальна система MBUX.

Моторна гама залишиться без змін, включаючи потужніші версії моделі від AMG із двигуном V8. GLE Coupe також піддається редизайну: на «шпигунських» фотографіях автомобіль зображений у тому ж камуфляжі, що й традиційний GLE.

Дебют новинки може відбутися на початку 2022 року.

Джерело Carsweek

Не пропустіть