Volkswagen готує оновлену версію пікапа Saveiro

Volkswagen готує оновлену версію пікапа Saveiro. Автомобіль буде виглядати так само, але його характеристики зростуть, пише hrivna.info.

Німецький виробник вирішив не створювати спочатку нову модель, а вдосконалити «ходові» серії вже випущених пікапів. Пікап Saveiro до цього поліпшувався два роки тому, так що інноваційні технології та характеристики машини повинні значно покращитися.

Зовнішній вигляд Saveiro розробники вирішили залишити практично незмінним. Та й справді, тут практично нічого змінювати – ергономіка і дизайн машини бездоганний. Зміни торкнутися лише внутрішньої «начинки», яка дозволить конкурувати з іншими гігантами автомобільної промисловості.

Втім, деякі деталі пікапа Volkswagen все ж зважився змінити і в дизайні. Так, на модернізованому автомобілі будуть вже іншої форми фари, більш гладкі лінії капота і встановлений потужний бампер. Як тюнінг тут виробник додає нові легкі диски і привабливий срібний спойлер.

Двигун оновленого Saveiro – 1,6 літра, а його сила зросте до 110-120 к.с. Конкретна цифра характеристик залежить від використовуваного для заправки газу. Управління тепер повністю переходить на механіку, а КПП стане п’ятиступінчастою.